Servicen er i top hos Gudenå El-service

Er du på udkik efter en kompetent elektriker til arbejdet med el-service i det midt- eller østjyske? Hos Gudenå El-service varetager vi alverdens opgaver inden for serviceeftersyn, reparation og vedligeholdelse af el-installationer. Vi er meget fleksible med hensyn til tilrettelæggelsen af arbejdet, og tager gerne en solid dialog med kunden inden arbejdet påbegyndes. Men vi går ikke på kompromis med sikkerheden, og vores veluddannede elektrikere bestræber sig altid på at langtidsholdbare kvalitetsløsninger.

El-service i hjemmet

I mange tilfælde skyldes defekte installationer, at der er anvendt produkter af for ringe kvalitet, eller at de lovpligtige forskrifter ikke er overholdt. Desværre ofte begge dele. I flere gamle huse findes et mylder af gamle ledninger og slidte installationer.​

Dette kan give anledninger til defekter i el-installationen og kan i værste fald være årsag til brand i hjemmet. 

Derfor er det ofte en god idé at få foretaget et grundigt eftersyn. Hvis det er længe siden du har fået tilset dine elinstallationer – så tag Gudenå El-service med på råd.​

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du høre, hvad vi kan gøre netop for dig? Så undfyld formularen nedenfor.​

Vi svare inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt og akut service

Fra vores værksted i Brædstrup er vi i stand til at rykke hurtigt ud i området omkring Them, Hedensted, Horsens, Silkeborg, Skanderborg. Hvis uheldet er ude og strømmen er gået, yder vi en lynhurtig akut service. 

Så tag endelig kontakt på tlf. 80 20 20 70 og få et uforpligtende tilbud eller tilkald akutservice, hvis uheldet er ude.

​Vi er ikke størst men først

Vi er medlem af Tekniq

​Døgnvagt

Om os

Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Ring til os!

Du kan også skrive til os på krj@os.dk

Gudenå El Service