Autoriseret el-installatør udfører montering af varmepumpe

Mangler du professionel hjælp til installation af varmepumpe? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gudenå El-Service finder du en autoriseret el-installatør, som har erfaring med forskellige slags varmepumper. 

Vi tilbyder montering af varmepumpe hos kunder i og omkring Brædstrup, Horsens og Silkeborg.

Hvis du drømmer om at udskifte din nuværende varmekilde til en mere effektiv og miljøvenlig løsning, så er en luft til luft-varmepumpe eller en luft til vand-varmepumpe det ideelle valg for dig. Disse typer af varmepumper er desuden en billig opvarmningsform, hvor du kan spare mange penge på din varmeregning.

Hvad koster en varmepumpe?

Den nøjagtige pris på en varmepumpe afhænger af forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på hvilken type og model, du ønsker. Hos os kan du altid få professionel sparring, hvor vi sammen finder den optimale løsning til dig. Vi har løsninger til både fritidsboliger og helårshuse.

Uanset hvilken løsning du finder mest attraktiv, så garanterer vi, at vores priser er konkurrencedygtige og så billige som muligt. Derudover kan du forvente, at det er en selvfølge, at alle aftalte betingelser og leveringstider i forbindelse med montering af varmepumpe eller service på varmepumpe altid overholdes.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du høre, hvad vi kan gøre netop for dig? Så undfyld formularen nedenfor.​

Vi svare inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad vi kan tilbyde inden for montering af varmepumpe, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud? Så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på tlf. 40 80 20 71 eller på e-mail krj@os.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

​Vi er ikke størst men først

Vi er medlem af Tekniq

​Døgnvagt

Om os

Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Ring til os!

Du kan også skrive til os på krj@os.dk

Gudenå El Service