Ny eltavle? Vi udfører installationer, reparationer og eftersyn af eltavler

Skal du have en ny eltavle? Hos Gudenå El-service laver vi alle former for el-arbejde, og vi tilbyder blandt andet montering, reparation, servicering og udskiftning af eltavle. 

Vores kunder er primært privatkunder, fabrikker og landbrug i Horsens, Brædstrup og Silkeborg samt de omkringliggende områder.

Hvornår skal man have ny eltavle?

Den 1. juli 2008 blev det vedtaget som lov, at alle installationer skal have en HPFI/HFI-afbryder. Den bliver også kaldt for en fejlstrømsafbryder. Eltavlen er udskiftet i de fleste huse, men fra tid til anden dukker der alligevel et skab op, som endnu ikke har en fejlstrømsafbryder. Det samme gælder for en del virksomheder og erhverv. Vi tilbyder vores service bredt, da vi med mange års erfaring har en specialiseret viden på området.

Vi tilbyder også montering af ny eltavle i nybyggeri. Derudover tilbyder vi alle former for reparation og vedligeholdelse af eltavler, og vi har blandt andet specialiseret os i større eltavler inden for industrien og landbruget.​

Hvad koster en ny eltavle? Kontakt os og få et tilbud

Vores priser for en ny eltavle afhænger af det ønskede og lovpligtige arbejde, men i de fleste tilfælde er det en enkel udskiftning. Vi lægger stor vægt på at imødekomme kundernes behov og det ønskede budget.

Du er velkommen til at få en snak, og vi kan normalt giver et overslag i telefonen. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for udskiftning af eltavlen. 

Du kan ringe på telefon 80 20 20 70 for at få mere at vide og for at aftale nærmere. 

Du kan også skrive til os på e-mail krj@os.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller vil du høre, hvad vi kan gøre netop for dig? Så undfyld formularen nedenfor.​

Vi svare inden for 48 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi er ikke størst men først

Vi er medlem af Tekniq

​Døgnvagt

Om os

Vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser, ligesom vores ansatte er faguddannede elektrikere.

Ring til os!

Du kan også skrive til os på krj@os.dk

Gudenå El Service