Har du brug for en ny eltavle til dit hjem eller virksomhed? Vi servicerer hos Gudenå El-Service ApS alt fra privatkunder til fabrikker og landbrug i Horsens, Skanderborg og Silkeborg samt de omkringliggende områder.

Ny eltavle? Få sikker installation, reparation og eftersyn

Hos Gudenå El-Service ApS udfører vi installationer, reparationer og eftersyn af eltavler. Vi er eksperter inden for el-arbejde og tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder montering, reparation, servicering og udskiftning af eltavler. 

Hvis du er interesseret i at høre mere eller at få et uforpligtende tilbud på enten installation, reparation eller eftersyn af en eltavle er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Kontakt os

Hvornår skal man have ny eltavle?

Vi ved, at det kan være forvirrende at vide hvornår det er tid til at få en ny eltavle. Ifølge loven fra den 1. juli 2008 skal alle installationer have en HPFI/HFI-afbryder, også kendt som en fejlstrømsafbryder. 

Selvom de fleste huse allerede har fået udskiftet deres eltavle, er der stadig nogle, der mangler denne vigtige sikkerhedsfunktion. 

Det samme gælder for mange virksomheder og erhverv. Med vores mange års erfaring og specialiserede viden inden for området kan vi hjælpe dig med at vurdere, om det er på tide at få en ny.

Vi tilbyder hos Gudenå El-Service ApS også andre produkter. Vi kan blandt andet også tilbyde: 

Hvorfor skal du vælge Gudenå El-service?

Vores team af erfarne elektrikere har ekspertise inden for faget og el installationer generelt. Vi har den nødvendige viden til at sikre, at din nye eltavle er installeret korrekt og opfylder alle sikkerhedsstandarder.

Vi forstår, at hver kundes behov er forskellige. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke krav og budget. Vores mål er at levere et produkt, der passer perfekt til dine behov og sikrer effektiv og pålidelig strømforsyning.

Vi tilbyder rimelige priser for vores eltavle-tjenester. Vi vil gerne imødekomme dine behov og budget uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Hvis du bor i Silkeborg, Horsens, Skanderborg eller i de omkringliggende områder og har brug for enten en ny eltavle eller rådgivning, så ring til os og få tilbud eller rådgivning. 

Ring nu

Hvad koster en ny eltavle? Kontakt os for et tilbud!

Prisen afhænger af det nødvendige og lovpligtige arbejde. I de fleste tilfælde drejer det sig om en simpel udskiftning. Hos Gudenå El-Service ApS vægter vi din tilfredshed højt og stræber efter at imødekomme dine behov og ønskede budget.

Du er velkommen til at ringe på telefon 80 20 20 70 eller skrive til os på e-mail elservice@outlook.dk for at få mere at vide og for at aftale nærmere.