En grønnere løsning: Luft-til-luft-varmepumpe er fremtidens varmekilde

Overvejer du at optimere den måde, du varmer din fritidsbolig, udestue eller dit sommerhus op på? Hvis du ønsker at skifte til en mere klimavenlig løsning, så er det en luft-til-luft-varmepumpe, du skal vælge. 

Hos Gudenå El-Service ApS har vi mange års erfaring med montering og service af luft-til-luft-varmepumpe, og vi hjælper dig også gerne med at skifte til en miljøvenlig løsning.

Vi tilbyder vores services i og omkring Horsens, Silkeborg og Brædstrup, og ønsker du rådgivning om udskiftning af din varmekilde, så vejleder vi dig gerne til den bedste løsning for dig, din bolig og din økonomi.

En luft til luft-varmepumpe er et godt alternativ til elvarme

En luft til luft-varmepumpe er især velegnet til erhvervslokaler, sommerhuse og opholdsrum såsom tilbygninger og lignende. Vi benytter typisk varmepumper fra Panasonic, og de er naturligvis i bedre kvalitet end en lille gulvmodel fra et bygge- eller supermarked. 

Luft til luft er en god løsning, hvis du ikke længere ønsker at benytte elradiatorer. En særlig fordel er, at de både kan opvarme og nedkøle.​

Mange virksomheder vælger at få installeret en luft-til-luft-varmepumpe, fordi deres produktion kræver, at de forskellige rum skal have en meget specifik temperatur. 

Som virksomhed kan du få gode priser hos Gudenå El-Service ApS, og vi tilbyder samtidig en fast aftale på service og vedligeholdelse.

Hvad koster luft-til-luft-varmepumpe? Kontakt os og indhent et tilbud

Da man kan vælge mellem mange forskellige produkter, typer og løsninger, varierer vores pris for montering af varmepumpe. 

Hvis du har spørgsmål til vores priser eller services, eller ønsker at få et konkret tilbud på installation eller service, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 80 20 20 70 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail elservice@outlook.dk.