Luft-til-vand-varmepumpe er den grønne løsning, du har ventet på

Overvejer du at energioptimere din varme- og varmtvandsforsyning? I løbet af de sidste par år er varmepumper blevet den mest populære og anvendte grønne løsning, når det gælder opvarmning af boligen og vand.

Derfor har vi hos Gudenå El-Service ApS specialiseret os i levering og montering af luft-til-vand-varmepumpe. Vi tilbyder desuden også varmepumpe service, så du kan lave en fast aftale med os, når din varmepumpe skal til serviceeftersyn.

En luft-til-vand-varmepumpe installeres typisk både i sommerhus og helårsbolig, og mange erhverv er også begyndt at benytte sig af denne varmeløsning. Vi tilbyder installation og service i og omkring Brædstrup, Horsens og Silkeborg.

En luft-til-vand-varmepumpe er en varmeløsning, du sparer penge på

En luft til vand-varmepumpe er typisk den bedste løsning, hvis du ikke længere ønsker at benytte gas- eller oliefyr. Der skal stort set ikke ændres på noget, og derfor er denne type varmepumpe meget udbredt i helårshuse, som har radiatorer og gulvvarme. Dog kan den også integreres i ventilationsanlægget hos en virksomhed.

Luft til vand er en miljøvenlig løsning, og den vil ofte halvere varmeregningen. Ulempen er, at den ikke kan nedkøle.​​

Men er du på udkig efter en løsning, der både sparer penge på din varmeregning og er energibesparende og dermed skånsom for miljøet, så er det en luft-til-vand-varmepumpe, du skal vælge.

​De fleste vælger varmepumper fra Vølund Nibe, som er et af de førende mærker på området. Det er også dette mærke, vi anbefaler.

Hvad koster luft-til-vand-varmepumpe? Kontakt os og få et tilbud

Vores priser er afhængigt af flere forhold, f.eks. alt efter hvilken model, du vælger. Det er relativt simpelt at udskifte oliefyr med luft til vand-varmepumper, og der er samtidig mulighed for at vælge mellem mange mærker og typer i alle prisklasser.

Hvis du kunne tænke dig et godt tilbud på montering eller service af varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder dig også gerne, hvis du har spørgsmål til selve skiftet fra fyr til varmepumpe. Du kan ringe til os på telefon 80 20 20 70 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail elservice@outlook.dk.​